Sunday, 23 September 2012

MY ❤

"when we first met, i honestly have no idea that you will be so important to me"
haa, gitu. hihi. kejap je sem 1 for 2012/2013 ni dah nak pegi membawa diri untuk mencari ketenangan mungkin? ohmaii, sahabat syurgawi *amboi* seketul, secebis, sebuah, dan sebagainye lah entry ni d'bawakan istimewa daripada celcom. eh? :/ *muka pelik* dari insan yang bernama kekasih. eh? *tampar muka sendiri* dari manusia merangkap tuan punya blogg ni.
raisa, zati, nana, alia, adawiyah, *wardah n nadia xde dlm gambar*
nana, bila tekunci at luar je "eyyy, bukak lah pintuuuu" haha.

2 sem sebilik, memang rasa macam 2 tahun sesama you. sebak rasa hati ni bila mengenangkan ada drpd kita-kita semua akan pergi meninggalkan kita-kita di sini. isk isk isk. *kesat airmata*

lahh, mengada kuasa 6 nak sesedih. at gom.. gom.. gombak nanti kan jumpa. memang lah at gombak nanti jumpa tapi maybe xsama lah ngan apa yang kita ada, rasa macam at CFS ni you.

satu je pesanan daripada penaja, kawan sampai bila-bila tau? boleh?
xnak laa nanti terserempak je tegur, dok lelambai, lelompat semua buat xkenal. memang nak kena karate sampai masuk ICU lah tu kan. haha. dah la, penat i menype you.



sayam saya :)


nak begambar at tempat xbape nak terang, ni lah hasilny. maaf nana cahaya hidayah tidak keluar pada masa ni. >,<

yang comel ni wardah merangkap kaq dah kami :)

cik pengawas yang biru tu aisyah n meghah jambu tu nadia merangkap kekyaa kami :)
so, sorry sebab d'setiap gambar ada si nurul hidayah ni. >,<

akhir kalam, uhibbukum fillah ya habibi.............. :')

No comments:

Post a Comment