Sunday, 2 September 2012

Welcome Back........

fuhh ! fuhh ! fuhh ! fuhhhhhhhhh ! *tiup habuk dekat blogg* lama tinggalkan blogg. habis madu sepah kau buang ye hidayah. eh? apa kena mengena? *muka menyampah dgn diri sendiri* d'sebabkan blogg dah b'sawang d'sini dan d'sana dan juga d'situ. finally, jari ni rajin jugak nak menaip sepatah dua patah entry.

okay, setelah 3 hari cuti, hari ni sampai ke penghujung cuti. so, hidayah please stop b'vacation with your wishful thinking. semua yg d'berangankan sepanjang cuti pergi bagaikan d'tiup angin yg sepoi sepoi bahasany. esok, isnin. isnin maknany dah start class mcm biasa dan semuanya akan jadi seperti biasa? *dah start merepek*
lepastu, mula lah busy b'dating sepanjang masa dgn esaimen, presentation, quiz dan sebagainy.


okay, sesiapa boleh jelaskan kenapa si hidayah ni makin "berisi" ---> nama lain bagi gemuk. ramai yg menegur. bukan sorang dua. tapi, hmm. bilanganny xt'kira dgn jari ni. perubahan ni sgt lah menyedihkan. sampaikan drive nak masuk parit pun, orang cakap sebab gemuk. hai lah hidayah. kau kena diet ni tau. tapi, bila b'depan dgn makanan xdapat nak d'elakkan lagi. nampakny makanan lebih menarik b'banding diet. *kau dah lari dari topik asal ni daya* >,< okay, baru t'sedar dari lari topik.

   *terus b'lari dan b'kejaran untuk balik semula ke topik asal* hope, semua urusan d'permudahkan olehNya. jadi student ni memang kena work hard sikit kan? so, chill ya rakyat jelata yg d'kasihi. fighting ! xD

akhir kata, doakanlah kejayaan saya d'dunia dan akhirat. may ALLAH bless us ya :)

salam sayang,


No comments:

Post a Comment