Monday, 24 December 2012

Secoret Dua Tiga Empat Lima Coret....

lama dah rasanya tak jenguk cik belogg ni. tapi, dah lama jugak tak rasa cool blog vanilla oreo. dekat sini susah nak carik cool blog. *rasanya lah* tapi, tak tau lah kekalau ade ke kan. diri sendiri je yang tak nampak. *dah kenapa lari dari tajuk ni?*
okayy, rasanya lama sangat dah tak jenguk and tak conteng-conteng cik belogg kita ni. ke ada yang rindu nak baca kita merepek apa dekat sini? ke takda? ke cemana ni eh? mesti ada tuu. tapi, malu nak cakap kan? hikhik. takpa. kita faham you. *perasan* boleh pergi pengsan sekarang.

baby ni comel kan? memang comel. rasa nak culik je baby ni kejap. tengok, baby tu suruh senyum. so, apelagi? senyum semuaaaa. *macam ade orang nak ambik gamba pulak awak senyum ya* acelly, baby ni takda kena mengena dengan apa yang saya nak cakap ni.
baby ni just selingan yang mencomelkan hari anda mungkin? harapnye cemtulah ya. :)

ey, ey, eyyy, pejam celik pejam celik sampai tak tercelik dah ni. guess what? my semester 2 is nearing its endddddd ! merdeka ! ermm, not really merdeka. merdeka apenya kalau cuti takat 2 minggu je. lepastu, naik semester 3 pulak. yup ! final semester for my matriculationnnnnn ! :D
okay lettew kan, lepastu boleh jumpa mata hati dekat gom gom gombak. eh? salah niat dah ni. *betulkan niat balik.* okay, lepastu boleh sambung degree pulak dekat gombak sana. in shaa ALLAH.*ni niat yang sebena-benanyeeee* tapi, niat yang first tadi tu adela terselit sikit. eh? hmm. ihiks. *mengada* haha.

okaylaaa. rasanya dah terlepas sikit rindu nak conteng-conteng dekat sini. nanti lain kali boleh conteng lagi sampai semua menyampah.

salam sayang semua ! :)

No comments:

Post a Comment